DRYWEAR T-shirt Valuepacks

Fra 239 DKK per T-shirt

  • Value Pack: Tre DRYWEAR t-shirts og opefter efter eget ønske
  • Stopper svedmærker og pletter på dit normale tøj
  • Indsyede svedmembraner under armene
  • Slim fit for bedste udseende
  • Lavet af let og åndbart Lenzing Modal® – meget skånsom mod huden
  • Se nedenstående skema for vores mængderabatter –  Rabatten fratrækkes i kassen.
  •  Køb 5 valgfrie DRYWEAR t-shirts, til kun 239 DKK pr. stk

Køb 3 stk.

Pris: 837 DKK /

279 DKK per stk.

Køb 4 stk.

Pris: 997 DKK /

249 DKK per stk.

Køb 5+ stk.

Pris: 1.195 DKK /

239 DKK per stk.

NameSummaryPriceBuy

Størrelsesguide | Læs mere om T-shirten | Anmeldelser

Svedstoppende T-shirt

DRYWEAR T-shirts er lavet af Lenzing Modal®, hvilket er 50% mere absorberende end normal bomuld og sikrer, at kropssved ikke transporteres videre til det tøj, du har på som ydre lag. Dermed undgår du svedmærker på skjorten eller trøjen.

Den svedsikre T-shirt er syet med en speciel svedmembran under ærmerne, hvilket garanterer, at du ikke får svedmærker på dit normale tøj – selv for personer der sveder meget eller lider af hyperhidrosis. Derudover kommer din deodorant heller ikke i direkte berøring med din skjorte, hvilket sikrer, at den fremstår pænere i længere tid. Du slipper simpelthen for at få afblegede eller gule mærker på dit normale tøj. V-halsen sikrer, at du kan gå med skjorte eller polo udover din Drywear uden, at det kan ses. Er du mere til rund hals, kan du finde den her, og tjek også vores value pack, hvor du kan blande mellem rund hals- og V-hals-modellerne.

Komfort

DRYWEAR er designet til at blive brugt til både hverdag og til specielle lejligheder. Vi sælger mange T-shirts til forretningsfolk, der går med habit og skjorte hver dag, og derudover har vi mange kunder blandt håndværkere og sportsfolk – specielt golfspillerne er vilde med DRYWEAR. For at sikre den mest behagelige kropsfølelse er DRYWEAR produceret i Lenzing Modal® – et produkt man tidligere betegnede som ”alternativ silke”. Membranerne under ærmerne er lavet i flere lag, men også af Lenzing Modal®, så det føles komfortabelt over hele overkroppen at have en DRYWEAR T-shirt på. Når du først har prøvet en DRYWEAR T-shirt som undertrøje, er vi overbeviste om, at du ikke ønsker at benytte dig af andre typer.

DRYWEAR t-shirt egenskaber

Temperaturkontrol

Fordi vi benytter os af Lenzing Modal®, kan vi lave T-shirten med et minimum af materiale og samtidig gøre den meget tynd. Det sikrer, at den ikke er unødvendig varm at have på, og at kroppens sved fordamper hurtigt uden at trænge igennem til næste lag tøj. Samtidig sikrer det, at du føler dig tempereret hele dagen.

Design

DRYWEAR T-shirts er designet som slim-fit og sidder stramt, men behageligt på kroppen. Således kan man ikke se, at man har en DRYWEAR T-shirt på under sin normale påklædning – som eksempelvis en skjorte, polo eller pullover. Den glatte overflade på Lenzing Modal® gør, at din DRYWEAR T-shirt sidder ubemærket under det tøj, du har udenpå. Vi har designet DRYWEAR til at være ekstra lang, så når først den er kommet ned i bukserne sidder den fast – hele dagen. Svedmembranen er meget diskret og usynlig, hvis du har en skjorte, polo eller trøje udenover.

Value

DRYWEAR er blevet prissat således, at man kan gå med dem hver dag. Lenzing Modal® er et forholdsvis dyrt tekstil i forhold til eksempelvis normal bomuld, men dets kvaliteter overgår i høj grad traditionelle tekstiler. Dets hurtige tørretid, sugeevne og følelse på kroppen gør materialet overlegent. Vi har fundet den bedste løsning samtidig med, at vi har holdt prisen så lav som mulig.

Alt i alt en undertrøje-t-shirt der er alle andre konkurrenter på markedet overlegen. T-shirten er produceret af: Lenzing Modal: 95 %, Spandex: 5%.

Det siger vores kunder…

Ingen sved kommer igennem Drywears produkter! så er det sagt. Alt hvad der står om produktet passer. Fantastiske t-shirts som blokerer sveden i alle situationer, og som kan bruges i alle sammenhænge. Døjer du med svedproblemer under armene, så gør dig den tjeneste at købe dette produkt! Derudover er de super behagelige og komfortable at gå med. Super lækkert materiale

A.V.

Det var med en vis skepsis, at jeg bestilte en enkelt af disse T-shirts. Jeg tænkte ærlig talt, at det var for godt til at være sandt, men jeg må æde min skepsis.

Jeg har – som en del andre herinde – udfordringer med svedpletter under armene efter en hektisk dag på arbejdet. Det undgik jeg hele den dag jeg gik med Drywears T-shirt. Ingenting trængte igennem og det til trods for, at jeg efter en arbejdsdag på 8 timer havde 6 timers socialt samvær ude i byen bagefter. Ingenting at se under armene – det er perfekt! Jeg skal bestemt have 4-8 stk. mere.

Henrik

Var lidt skeptisk i starten, men trøjen har virkelig boostet min selvtillid! 🤩

Jeg kan kun sige at DRYWEAR virkelig har gjort mit liv bedre!

Rasmus T.

Super seriøst firma med en service udover det sædvanlige. Havde bestilt forkerte t-shirts. Efter tlf kontakt fik jeg tilsendt nye t-shirts næste dag med gratis returseddel til at returnere de forkerte. Kan kun anbefale alle at handle her.

Mikkelsen

Genial t-shirt til under skjorten.
Dejligt afkølende, lækker kvalitet og pasform og rigtig god beskyttelse mod svedpletter. Lever fuldstændig op til beskrivelsen. Alle pengene værd.

Morten Toft

Drywear undertrøjerne holder 100%, hvad de lover. Og er yderst behagelige at have på.

Majbrith N

Fremragende produkter og ditto service. Havde brug for en ombytning og det foregik smertefrit.

I har fået jer en ny stamkunde 🙂

Lars Poulsen

Bare perfekt! Hurtig levering og perfekt kvalitet! Havde givet 10 stjerner, hvis jeg kunne.

Aref Alloush

Virkelig et produkt der lever op til de forhåbninger jeg havde!!!

Dennis

Se også….