Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller os.

DRYWEAR t-shirts adskiller sig ikke væsentligt fra andet tøj, når du skal vaske det. Vi har dog et par anbefalinger til din vask, som gør at du får mest muligt ud af dine DRYWEAR produkter.

  • DRYWEAR vaskes ved 30-40 grader, og for at undgå misfarvninger fra andet tøj bør du vaske det med andet tøj i samme farve
  • Vi anbefaler at du IKKE bruger skyllemiddel, da det kan begrænse den svedstoppende effekt.
  • Tør DRYWEAR produkter på en tørresnor eller tørrestativ. Vi anbefaler ikke tørretumbler, da det kan skabe unødig slitage på tøjet.
  • Vask dit DRYWEAR tøj efter hver brug, for at mindske risikoen for at der kommer lugt og misfarvning i t-shirten
  • Oplever du gule mærker under armene, kan du evt vaske med en skefuld Oxi White. En eventuel misfarvning gør ikke noget ved effekten af t-shirten.

Oplever du svedlugt i dine DRYWEAR t-shirts, anbefaler vi at du bruger vores C30 vasketabs, der fjerner lugt fra svedbakterier ved en normal 30 graders vask

Én DRYWEAR t-shirt koster 317 DKK

Fire (4) DRYWEAR t-shirts koster 997 DKK - denne pakke kalder vi ValuePack

JA - du skal blot vælge fire DRYWEAR t-shirts blandt vores enkeltstyk t-shirts. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven inden checkout

Fragten ligger på 49 DKK. Køber du for mere end 349 DKK i én ordre, leverer vi fragtfrit til nærmeste GLS shop i Danmark. Vi sender med GLS, og pakken skal normalt afhentes i en GLS postshop. Adressen på denne postshop bliver oplyst af GLS, når pakken er på vej. Det er også muligt at vælge sit GLS afhentningssted, når man bestiller varerne på siden

Der kan betales på følgende måder:

Dankort (intet gebyr)
Visa Dankort (intet gebyr)
Mobilepay (intet gebyr)
Visa (intet gebyr)
Mastercard (intet gebyr)
ViaBill (afbetalingsordning med eksterne betingelser)

Der er forbundet et gebyr med brug af visse betalingskort. Kortgebyret er oplyst i parentesen.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordrer afsendes alle hverdage, såfremt de er på lager. Leveringstiden er 1-2 dage.
Vi sender en mail, når bestillingen afsendes.
Såfremt der går mere end 5 dage fra, ordren er afsendt til, du har modtaget den, er du velkommen til at kontakte os på mail.

Ja - selvfølgelig. Vi har fuld retur- og bytteret, og vi klarer også returfragten. Du kan således trygt bestille og prøve en DRYWEAR

Så er der sket en fejl - Skriv til os, så ordner vi det hurtigst muligt. Vi kan fanges på info@drywear.dk og via Facebook

Så finder vi en løsning - enten returnerer du den blot og får pengene retur. Ellers kan vi ombytte til en anden størrelse. Vi finder altid en tilfredsstillende løsning.

Kontakt os på info@drywear.dk eller telefon 93 97 98 94 og så finder vi en løsning med det samme.

Langt de fleste af vores kunder kommer igen - og igen. Men det sker at der er personer hvor t-shirten ikke har den ønskede effekt. Det kan eksempelvis skyldes at membranere i DRYWEAR ikke sidder korrekt i forhold til brugerens kropsbygning.

Den forventede krymp er indbygget i størrelsesguiden, og du kan forvente minimal krympning i forhold til traditionelle undertrøjer. Vi bruger Lenzing Modal®, og med dette materiale skal du kun forvente omkring 5% krympning, hvorimod traditionelle undertøjer kan krympe 10% -15%.

Ja. Ligesom andre undertrøjer kan Drywear t-shirten maskinvaskes i koldt eller varmt vand (max. 40 grader) og tørretumbles ved medium temperatur. Vi anbefaler at vende vrangen ud ved vask og tørring for at sikre det bedste resultat. Undertrøjerne kan, om endnu bedre, hænges til tørre for at undgå unødig slid og samtidig spare miljøet. Desuden hængetørrer Drywear t-shirten lynhurtigt.
NB! Drywear t-shirts bør IKKE vaskes sammen med skyllemiddel, da det kan dæmpe den svedstoppende effekt betragteligt.

Ja – vores undertrøjer blokerer fugt og forhindrer det i at passere igennem, og de mister ikke den svedstoppende effekt over tid. Læs mere om vores teknologi her: https://www.drywear.dk/teknologi/

Nej, men de er åndbare uden at sveden lægger sig i din ydre beklædning og laver svedpletter.
Vores undertrøjer er designet til at absorbere og holde på fugt, hvor svedtransportering er den modsatte process (fugt transporteres fra den indre beklædningsgenstand til den ydre beklædning). Vores undertrøjer absorberer fugten og sørger for, at den ikke kan trænge igennem under armene og forårsage svedpletter. Lenzing Modal®-materialet sikrer, at fugten hurtigt fordamper fra svedmembranerne og derved giver dig en behagelig og åndbar effekt.

Drywear t-shirten er designet i Danmark, materialet er produceret i Østrig, og selve syningen af t-shirt og membran sker i Asien under tæt overvågning og kvalitetskontrol. På denne måde kan vi både sikre fremragende kvalitet og rimelige priser.

Dette er meget forskelligt fra person til person. Nogle sveder ekstremt meget og vil opleve, at membranerne med tiden kan blive lidt gullige. Dette gør dog ikke noget ved DRYWEARs effekt. Den stopper stadigvæk sveden.

Sveden holdes i membranerne, og dette kan medføre en gullig farve. Dette har dog ingen indvirkning på effekten. Man bør vaske sine DRYWEAR efter en dags brug, for at undgå at farve og evt. lugt ophober sig i sin t-shirt. Vi anbefaler at smide en skefuld Oxi White i vaskemaskinen med hvide DRYWEAR shirts, da det kan hjælpe med at fjerne den gullige farve.

Vi kan kontaktes på info@drywear.dk, telefon 70 60 55 69 og via Facebook