Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller os.

Hvad koster jeres t-shirts?
Én DRYWEAR t-shirt koster 307 DKK Fire (4) DRYWEAR t-shirts koster 997 DKK - denne pakke kalder vi ValuePack
Kan jeg selv vælge fire forskellige DRYWEAR hvis jeg køber ValuePack?
JA - du skal blot vælge fire DRYWEAR t-shirts blandt vores enkeltstyk t-shirts. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven inden checkout
Hvad koster fragt?
Fragten ligger på 49 DKK. Køber du for mere end 297 DKK i én ordre, leverer vi fragtfrit til nærmeste GLS shop i Danmark. Vi sender med GLS, og pakken skal normalt afhentes i en GLS postshop. Adressen på denne postshop bliver oplyst af GLS, når pakken er på vej. Det er også muligt at vælge sit GLS afhentningssted, når man bestiller varerne på siden
Hvilke betalingmuligheder accepterer I?
Der kan betales på følgende måder: Dankort (intet gebyr) Visa Dankort (intet gebyr) Mobilepay (intet gebyr) Visa (intet gebyr) Mastercard (intet gebyr) ViaBill (afbetalingsordning med eksterne betingelser) Der er forbundet et gebyr med brug af visse betalingskort. Kortgebyret er oplyst i parentesen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Hvad er leveringstiden?
Ordrer afsendes alle hverdage, såfremt de er på lager. Leveringstiden er 1-5 dage. Vi sender en mail, når bestillingen afsendes. Såfremt der går mere end 5 dage fra, ordren er afsendt til, du har modtaget den, er du velkommen til at kontakte os på mail.
Kan jeg returnere mine varer hvis jeg fortryder, eller jeg ikke er tilfreds med effekten?
Ja - selvfølgelig. Vi har fuld retur- og bytteret, og vi klarer også returfragten. Du kan således trygt bestille og prøve en DRYWEAR
Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad laver I?
Så er der sket en fejl - Skriv til os, så ordner vi det hurtigst muligt. Vi kan fanges på info@drywear.dk og via Facebook
Hvad hvis den ikke virker på mig?
Så finder vi en løsning - enten returnerer du den blot og får pengene retur. Ellers kan vi ombytte til en anden størrelse. Vi finder altid en tilfredsstillende løsning. Kontakt os på info@drywear.dk eller telefon 93 97 98 94 og så finder vi en løsning med det samme. Langt de fleste af vores kunder kommer igen - og igen. Men det sker at der er personer hvor t-shirten ikke har den ønskede effekt. Det kan eksempelvis skyldes at membranere i DRYWEAR ikke sidder korrekt i forhold til brugerens kropsbygning.
Krymper undertrøjerne efter vask?
Den forventede krymp er indbygget i størrelsesguiden, og du kan forvente minimal krympning i forhold til traditionelle undertrøjer. Vi bruger Lenzing Modal®, og med dette materiale skal du kun forvente omkring 5% krympning, hvorimod traditionelle undertøjer kan krympe 10% -15%.
Kan jeg maskinvaske og tørretumble?
Ja. Ligesom andre undertrøjer kan Drywear t-shirten maskinvaskes i koldt eller varmt vand (max. 40 grader) og tørretumbles ved medium temperatur. Vi anbefaler at vende vrangen ud ved vask og tørring for at sikre det bedste resultat. Undertrøjerne kan, om endnu bedre, hænges til tørre for at undgå unødig slid og samtidig spare miljøet. Desuden hængetørrer Drywear t-shirten lynhurtigt. NB! Drywear t-shirts bør IKKE vaskes sammen med skyllemiddel, da det kan dæmpe den svedstoppende effekt betragteligt.
Er DRYWEAR t-shirten virkelig ”svedsikker”?
Ja – vores undertrøjer blokerer fugt og forhindrer det i at passere igennem, og de mister ikke den svedstoppende effekt over tid. Læs mere om vores teknologi her: https://www.drywear.dk/teknologi/
Er undertrøjerne svedtransporterende?
Nej, men de er åndbare uden at sveden lægger sig i din ydre beklædning og laver svedpletter. Vores undertrøjer er designet til at absorbere og holde på fugt, hvor svedtransportering er den modsatte process (fugt transporteres fra den indre beklædningsgenstand til den ydre beklædning). Vores undertrøjer absorberer fugten og sørger for, at den ikke kan trænge igennem under armene og forårsage svedpletter. Lenzing Modal®-materialet sikrer, at fugten hurtigt fordamper fra svedmembranerne og derved giver dig en behagelig og åndbar effekt.
Hvor er DRYWEAR t-shirts produceret?
Drywear t-shirten er designet i Danmark, materialet er produceret i Østrig, og selve syningen af t-shirt og membran sker i Asien under tæt overvågning og kvalitetskontrol. På denne måde kan vi både sikre fremragende kvalitet og rimelige priser.
Hvor ofte skal jeg udskifte min undertrøje?
Dette er meget forskelligt fra person til person. Nogle sveder ekstremt meget og vil opleve, at membranerne med tiden kan blive lidt gullige. Dette gør dog ikke noget ved DRYWEARs effekt. Den stopper stadigvæk sveden.
Mine DRYWEAR bliver gule under armene efter noget tid, hvad sker der?
Sveden holdes i membranerne, og dette kan medføre en gullig farve. Dette har dog ingen indvirkning på effekten. Man bør vaske sine DRYWEAR efter en dags brug, for at undgå at farve og evt. lugt ophober sig i sin t-shirt. Vi anbefaler at smide en skefuld Oxi White i vaskemaskinen med hvide DRYWEAR shirts, da det kan hjælpe med at fjerne den gullige farve.
Jeg har ikke fundet svar på mit spørgsmål - hvordan får jeg fat i jer?
Vi kan kontaktes på info@drywear.dk, telefon 31 13 64 64 og via Facebook