OM DRYWEAR

Drywear er ejet af

Aimaze I/S

Dronning Olgas Vej 20 B

DK-2000 Frederiksberg

CVR nummer – 37234133

info@drywear.dk

Telefon: 70 60 55 69

© 2016 Aimaze I/S. All rights reserved. Drywear is a trademark of Aimaze I/S

Vi kan også kontaktes via Messenger på Facebook. Vores Facebookside er https://www.facebook.com/drywear/ Vi sælger udelukkende vores produkter via websalg og har ikke noget showroom. Ønsker du at afhente varerne, så kontakt os venligst inden bestilling. Er du interesseret i at forhandle Drywear i din egen webbutik eller i en fysisk forretning, er du velkommen til at tage kontakt til os på b2b@drywear.dk

Hvordan vi kom i gang med Drywear:

Hvordan kan jeg undgå sved under armene? Det er dette spørgsmål, som vi har stillet os selv igen og igen efter mange møder og præsentationer. Det ser bare ikke særligt lækkert ud at have svedmærker på tøjet. Efter søgen på leverandører, har vi nu fundet en producent, der kan lave Drywear t-shirten præcis, som vi ønsker. Så nu kan alle undgå sved under armene.

Vi har kigget på forskellige løsninger, testet t-shirts i ét væk og set på løsninger fra mange levereandører. Men det var først da vi stod med vores færdige Drywear t-shirt, at vi var rigtigt tilfredse. Den er produceret i Lenzing Modal® og har membraner under armene således, at du ikke sveder igennem til din skjorte eller trøje. På den måde kan du undgå kraftig sved under armene, og du slipper for at stå og fumle med indlæg, der normalt skal klistres på dit normale tøj.

Vi er sikre på, at du bliver lige så tilfreds med din Drywear, som vi er.