Handelsbetingelser

Se også vores cookie- og privatlivspolitik

Medmindre andet er nævnt, er alle priser inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og alle priser er i danske kroner (DKK).
Sådan handler du : For at foretage et køb på www.drywear.dk skal du igennem 5 trin:

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde
  • Godkend vores forretningsbetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Betaling

På www.drywear.dk kan der betales med:

Dankort (intet gebyr)
Visa Dankort (intet gebyr)
Visa (Dansk udstedt: 1,25% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)
Mastercard (Dansk udstedt: 1,25% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)
Der er forbundet et gebyr med brug af de visse betalingskort. Kortgebyret er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. www.drywear.dk anvender ePay som betalingssystem. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger. Læs evt. mere om gode råd ved e-handel på www.forbrugersikkerhed.dk.

Fragt

For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af ordrens størrelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster ved varer købt via vores hjemmeside:

Ordrer op til 700 DKK koster 49 DKK i levering. Vi afsender med GLS, og leverer pakken til nærmeste GLS udleveringssted (normalt en postbutik).

Ordrer på 700 DKK og derover leveres fragtfrit til nærmeste GLS udleveringssted (normalt en postbutik) – dog kun inden for Danmark. Varerne sendes som pakke med trackingnummer, så der er mulighed for at spore pakken via GLS

Levering

Vi afsender bestillinger hver dag fra mandag til fredag. Prisen på leveringen afhænger af antallet af købte varer. Prisen for levering af den aktuelle indkøbskurv på drywear.dk kan altid ses, når man er ved at tjekke ud, og inden man indtaster sine betalingsoplysninger.

Fortrydelsesret

 

Vi tilbyder 30 dages fuld fortrydelsesret på alle vores produkter, der er købt på www.drywear.dk. Den returnerede vare skal være i samme stand som ved modtagelsen. For at benytte sig af denne fortrydelsesret, kan man enten nægte at modtage leverancen eller returnere varerne inden for 30 dage til Drywear. Kontakt os på info@drywear.dk hvis du ønsker at gøre brug af returretten, så finder vi den bedste og hurtigste løsning sammen.

Vi bytter naturligvis også varer til andre størrelser, hvis man skulle ønske dette i stedet

Reklamationsret

**Bemærk at vi i forbindelse med julen, har udviddet bytte og returret, helt frem til 30/1-2019**

Når du handler på www.drywear.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dog med forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed. Vi godkender ikke reklamationer, der drejer sig om ændringer i farven af t-shirts, da denne naturligt ændrer sig ved vask og brug.

Du kan enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du først sende os en mail til info@drywear.dk, så vi kan finde den hurtigste og bedste løsning. Får du besked på at sende varerne til os, er vores adresse:

Aimaze I/S – drywear.dk

C.F. Richs Vej 107

2000 Frederiksberg

Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

Persondatapolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.
Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer. Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. På www.drywear.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.drywear.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På www.drywear.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Dine personlige oplysninger: For at du kan indgå en online aftale med www.drywear.dk, skal du registrere dig med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Aimaze I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Fem år er et krav fra bogføringsloven. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren og administrative medarbejdere i Aimaze I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi transmitterer og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.drywear.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos www.drywear.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Aimaze I/S.