Fjern svedlugt fra tøj

Svedlugt i tøj

Svedlugt fra tøj kan som regel fjernes, men man kan med fordel forebygge. Som beskrevet i et andet blogindlæg https://www.drywear.dk/hvordan-kan-man-undgaa-svedlugt/ begynder sved først at lugte, når det blandes med bakterier, oftest siddende på kroppen. Det er derfor vigtigt at huske at vaske sig grundigt hver morgen, inden man tager tøj på. Det kan dog stadigvæk være svært at fjerne lugten fra tøjet.

Fjern svedlugt af tøj – Blazer og jakkesæt 

En blazer eller et jakkesæt er ofte ikke egnet til normal vask, og vi anbefaler, at man i stedet går til et renseri.

Fjern svedlugt fra t-shirt 

T-shirts og skjorter, kan vaskes på et normalt vaskeprogram med en C30 vasketab. C30 tabs fjerner bakterier og lugt fra tøjet, allerede ved 30 grader. Standard vaskemiddel med enzymer, fjerner ikke bakterier ved de lave temperaturer. Derfor er der en stor risiko for at dit tøj kan lugte – også efter det er kommet ud af vaskemaskinen. Du kan læse mere om tøjvask i Sundhedsstyrelsens publikation her.

Svedlugt i tøj kan begrænses 

Oplever man store gener med svedlugt i tøj, kan en DRYWEAR t-shirt være et rigtig godt alternativ til en normal undertrøje/t-shirt under skjorten. DRYWEAR t-shirts indeholder en svedstoppende membran, som begrænser / fjerner svedlugten i dit normale tøj, samtidig med, at den holder dig tør under armene hele dagen.

Drywear

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *