Undgå gule pletter under armene

Gule pletter under armene

Det vrimler med gode husråd  på nettet til at fjerne gule pletter og deodorantskjolder under armene. Nogle tilbeder natron, andre klar eddikesyre eller oxyderet blegemiddel.

Det handler nok om at prøve sig frem og se, hvad man har mest held med. Nogle gange er det ikke nok med én behandling.

Undgå gule pletter under armene 
Hvordan undgår jeg svedpletter på tøjet og gule pletter under armen?

At fjerne gule svedpletter under armene kræver både tid samt et mindre kemi-laboratorium. Derfor er det rart, at der findes måder hvorpå, man kan undgå dem. Nogle mener, at de gule armhuler helt kan undgås ved blot at skifte sin deodorant ud.

Mange deodoranter indeholder nemlig aluminium, som er den store skurk, idet den kemiske reaktion mellem aluminium, sved og tekstil forårsager de uskønne, gule deodorantskjolder på tøjet.

Behold din favorit deodorant og undgå svedpletter på tøjet 

Hvis du alligevel ikke har lyst til at sige farvel til yndlingsdeodorant, bare fordi den indeholder aluminium, men gerne vil være fri for gule pletter under armene på skjorten eller t-shirten, er der heldigvis råd for dette.

En mulighed er at benytte en Drywear t-shirt inden under din skjorte eller trøje, da den har en svedstoppende membran i armhulerne, som gør, at sveden ikke transportes videre igennem til din skjorte eller ydre t-shirt. Læs mere om vores anti-sved t-shirt her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *