På denne side kan du læse om tests og anmeldelser af DRYWEAR, samt nogle af vores kunders kommentarer

 

Vi har fem stjerner på Trustpilot. Læs alle vores anmeldelser her

 

 

Anmeldelser:

Bloggen “Livets små glæder” har anmeldt DRYWEAR – testen kan du læse her

Læs bl.a. hvordan de kommer frem til denne konklusion:

“De sved-gemmende trøjer fra danske Drywear er super behagelige at have på, og så virker de rent faktisk præcist efter hensigten. Jeg fik testet Drywear trøjen i almindelig situationer, men også udsat dem for en noget mere “grov” omgang med fysisk træning, hvor de også fungerede super godt.”

Sportsprodukt.dk har stresstestet DRYWEAR – læs resultaterne her

Fashionguru.dk har ligeledes anmeldt DRYWEAR her

 

Kundekommentarer:

Jeg arbejder i en såkaldt ”white collar” uniform, nemlig habit eller jakkesæt, hver eneste dag, om det er snevejr eller høj sol. Jeg har ofte været plaget af sved specielt på de varme dage. Efter jeg prøvede Drywear, har jeg ikke mere fugtige pletter under ærmerne, og jeg går ikke rundt med armene tæt til min krop mere 🙂 Er meget tilfreds – og har bestilt 2×4 styk ekstra i dag.

Morten, revisor København

Rigtig behagelig t-shirt at have på, og funktionen der minimerer sved virker fint.

Jesper, Odense

Fik min t-shirt i går, og har haft den på i dag. Hvis den fortsætter med at virke som i dag, er jeg en MEGET glad mand. Jeg har altid har nemt ved at svede, og det er gået amok når jeg har været i pressede situationer (møder med fremmede, holde præsentationer på arbejdet osv). Har vænnet mig til kun at gå med hvide overdele, så man ikke kan se svedpletterne under mine arme. I dag tror jeg det er første gang i flere år, at jeg er kommet hjem fra kontoret UDEN nogle svedmærker overhovedet. Jeg vil også prøve at købe en lyseblå skjorte, og se om den kan klare distancen.

Peter, København

Jeg er meget positivt overrasket, hvor god effekten af disse t-shirts er.

Jeg har i mange år døjet med sved under armene. Jeg er sælger, og har flere kundemøder dagligt. Her har jeg tidligere oplevet, at jeg har været våd under armene efter et møde. Jeg har prøvet mange forskellige løsninger, uden held.

Derfor er jeg rigtig glad for jeres t-shirts. De holder mig tør under armene, og jeg tør nu igen at løfte armene op over hovedet 🙂

Jeg købte i 1. omgang 1 t-shirt for at teste den. Da resultatet var så godt som beskrevet har jeg nu bestilt en 4-pak.

Thomas, Rødekro

Jeg købte den første i december og 8 ekstra i januar. De har ændret mig helt vildt. Jeg sveder fra morgen til aften, og indtil jeg fik prøvet denne t-shirt har jeg dagligt haft mærker under armene. Når jeg bruger tshirten kan jeg nu have skjorte på, og jeg føler mig så meget bedre tilpas når jeg er ude til kundemøder og præsentationer. Kan klart anbefales.

Jens P

produktet laver 100% op til mine forventninger. Normalt begynder mine skjorter at blive våde under armene inden jeg overhovedet er ankommet til arrangementet. Men med den netop modtaget T-shirt på har jeg Ingen våde pletter haft på skjorten hele eftermiddagen og aften trods at vi opholdte os i et rum som ihvertfald ikke manglede varme, og efterfulgt af 2 timers Bowling. for første gang nogen sinde har jeg følt mig 100% tilpas en hel dag fordi der ikke har været sved under armene…. håber naturligvis at jeg fortsat vil have god erfaring med brugen af Drywaer. og vil 100% anbefale den til folk jeg kender.

D.L. Christensen

Ingen sved kommer igennem Drywears produkter! så er det sagt. Alt hvad der står om produktet passer. Fantastiske t-shirts som blokerer sveden i alle situationer, og som kan bruges i alle sammenhænge. Døjer du med svedproblemer under armene, så gør dig den tjeneste at købe dette produkt!Derudover er de super behagelige og komfortable at gå med. Super lækkert materiale

A.V

Hej Drywear!

Det er virkelig et fantastisk produkt i har skabt! Jeg benytter jeres trøjer stort set hver dag, og jeg er SÅ tilfreds.

Andreas

Hej DryWear.

Super fedt produkt! Jeg har altid gået og døjet med svedproblemer, og det er ærlig talt pisse træls, hvis man f.eks skal i byen.

Men jeres t-shirt redder den situation! Ingen lugt og man kan ikke se sveden under armene! 5 stjerner herfra en fuldt ud tilfreds kunde!

Gade

Drywear undertrøjerne holder 100%, hvad de lover. Og er yderst behagelige at have på.

J.Møller