Tests af vores svedstoppende T-Shirts

Hos DRYWEAR får vi løbende testet vores produkter af personer, som bruger dem i forskellige situationer. I denne artikel samler vi disse tests og vil løbende opdatere når der kommer flere til.

Læs blandt andet om hvordan vores svedstoppende T-shirts klarer det, når Lars stresstester den ved en 5 kilometer løbetur i et lidt for varmt rum.

Testfamilien

Kenneth har gennemtestet vores svedstoppende T-shirts på paddelbanen, hvor han har brugt den som et alternativ til almindelige baselayer undertrøje med stor succes.

T-shirten fremhæves for dens svedstoppende og lugtfrie funktion.

”Bluserne har en god pasform og er lavet i en slimfit model, så de sidder godt under ens normale tøj, hvad enten det er sportstøj eller skjorter. Som sagt er de testet ved sport, og svedlugten trænger ikke igennem og holder det ydre tøj mere tørt.”

Testfamilien var begejstrede for T-shirtens holdbarhed.

”Bluserne har været vasket en del gange i testperioden og holder pasformen rigtig fint, og kvaliteten af produktets egenskaber er ikke ændret.”

Læs hele testen og se Testfamiliens samlede vurdering af de svedstoppende T-shirts her.

Dr. Koch

Lars har testet vores svedstoppende T-shirt i forbindelse med alt lige fra arbejde til julemiddag. Derudover har Lars lavet en stresstest af T-shirten hvor han løber 5 km. med T-shirten under en grå skjorte. Følg linket i bunden for at se det ret imponerende resultat af testen.

Lars bemærker i første omgang det lækre Lenzing Modal stof.

”T-shirten føles ekstremt blød og lækker i stoffet. Nærmest helt silkeagtig. Den er virkelig dejlig at røre ved. Den er tynd, og super elastisk.”

Membranen forbliver tør og føles ikke underlig.

”I armhulerne sidder de noget tykkere membraner, der skal holde på fugten. Tænkte at det måtte føles lidt underligt, men må indrømme at det ikke følges mærkeligt at have disse “membraner” under armene. Trøjen føles meget tynd at have på og den varmer ikke kroppen op. Det er et kæmpe plus.”

Mister ikke den svedstoppende evne efter vask.

”Jeg har efterhånden brugte Drywear trøjen mange gange, og den fungerer rigtig godt hver gang. Jeg har haft vasket den flere gange, og den fungerer stadig upåklageligt”

Læs hele testen og se videoen hvor Lars løber 5 kilomenter med T-shirten under skjorte her.

Sportsprodukt.dk

Sportsprodukter anmelder normalt træningstøj og -udstyr. Som de fleste sportsudøvere ved stopper kroppens svedproduktion ikke i det sekund, du stopper træningen. Sportsprodukt var derfor klar på at stressteste vores svedstoppende T-shirts.

Pasform & det lette Lenzing Modal stof.

”Den sidder helt som den skal, og det ultra tynde materiale som stort set hele trøjen er fremstillet i er meget behageligt at have mod kroppen.”

Sportsprodukt har testet T-shirten ved både badminton og spinning.

”jeg har egentlig kun superlativer til overs for resultatet. Det er faktisk en lille smule skræmmende så meget trøjen kan nå at fjerne og absorbere.”

Svedlugten reduceres.

”jeg kan konstatere at jeg selv efter en heftig spinningtime, og efter en aften i byen med en Drywear undertrøje som inderste lag, ikke har kunne fornemme nogen “dårlig” svedlugt i blusen.”

Stoppet med at bruge deodoranter med aluminiumklorid.

”Fra den dag jeg modtog en Drywear undertrøje var det et stort farvel til aluminiumklorid deodoranter…

Mange der har bremset svedpletter under armene med aluminiumklorid, kan nikke genkendende til at sveden så er kommet ud andre steder. Enten via deres håndflader, deres ryg eller måske et helt 3. sted. Ud skal det nok komme. Men det bøvler jeg heldigvis ikke med mere.”

Den onde svedspiral er brudt.                

”Når man ved at risikoen for svedpltter er tilstede, så er det hele meget selvforstærkende, og man kommer til at svede endnu mere. Men med en Drywear trøje vil jeg gerne skrive under på at man har et rigtig godt udgangspunkt.”

Bærer T-shirten hver dag!

”Faktisk så tilfreds at der ikke findes en dag hvor jeg ikke har den på. Hver evig eneste dag er den på når jeg går på jobbet. Og det er lige meget om jeg har et t-shirt, en sweatshirt eller en skjorte. Sikkerheden for at man ikke i løbet af dagen får de her kedelige svedpletter under armene er unik”

Læs hele testen her.

Se alle vores svedstoppende & lugtfrie produkter drywear.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *