Stop sved under armene med disse 5 tips: Sådan undgår du svedige armhuler i hverdagen

Stop sved under armene

Er du også én af dem der døjer med sved under armene? Selvom det ikke er muligt at kontrollere sin svedproduktion, er der ting du kan gøre for at mindske den. Drywear præsenterer her fem gode og lette tips der kan gøre din hverdag lidt lettere, i forhold til sved.

Stop sveden ved at spise let

Din krop bruger ekstra energi hvis du spiser store portioner. Det ekstra energiniveau omsættes til varme. Det at spise små måltider kan altså holde dig kølig og tør i løbet af dagen.

Undgå at dine fødder bliver for varme.

Rigtig mange glemmer deres fødder når det er rigtig varmt. Det kan betyde kolossalt meget for ens velbefindende og svedproduktion hvis man går rundt i varmt fodtøj – også selvom man ikke har særlig meget tøj på resten af kroppen. Giv derfor dine fødder så meget luft som muligt – især om sommeren. Et koldt fodbad kan også gøre underværker på en rigtig varm dag.

Undgå solen i sommerperioden.

Det giver nok sig selv, men at holde sig i ude af solen (især når den står højest mellem 12 og 15), og generelt holde sig i skyggen, er et simpelt og effektivt tip.

Undgå de overophedede rum i vinterperioden

I vinterperioden skal man være opmærksom på at der mange har en ubevidst tendens til at skrue ekstra op for varmen for at kompensere for den udendørs kulde. Det bevirker at rumtemperaturen ofte er højere end den er resten af året, så man kommer til at side og ”koge” med svedige armhuler til følge. Det er selvfølgelig ikke altid at man kan undgå disse rum, men man kan altid tage sine forholdsregler med beklædningen eller høfligt spørge om der er mulighed for at der kan blive skruet lidt ned for varmen.

Stop sved under armene med en optimal beklædning.

Det bedste tip vi kan give, er at vælge tøj der ikke varmer for meget og hurtig tørrer. Vores DRYWEAR t-shirt er lavet af modal, hvilket er et rigtig godt materiale i denne sammenhæng. Og så stopper den netop sveden under armene så du ikke får våde svedpletter på eksempelvis din skjorte. Lyse farver er naturligvis bedst hvis du bevæger dig i solen. Og du bør vælge bukser i et letvægtsmateriale. Bruger du skjorte anbefaler vi en tynd skjorte med en DRYWEAR indenunder.

Derudover kan vi også anbefale vores DRYWEAR Cooling Towel på en varm sommerdag. Dette håndklæde holder sig køligt i op til to timer, og kan bruges både indendørs og udendørs. Vores Cooling Towel fås til 129 DKK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *